Tag Archives: popullizmi

Vala e dytë e populizmit

popullimi2

E ndarë mes shpresës se trazirat mbaruan me zgjedhjen e presidentit francez Emmanuel Macron dhe zgjedhjeve të fundit në Austri, Gjermani dhe Republikën Çeke, Europa gjendet përballë një vale populiste që duket se nuk ka mbaruar. Shkruan: ZAKI LAIDI “Europa ka erën në shpatulla,” shpalli presidenti i Komisionit Europian Jean-Claude Juncker …

Lexo më shumë