Tag Archives: Populizmi në Evropë

Populizmi në Evropë

Populizmi në Evropë

“Manipulimi i shifrave”, “dosjet e dyshimta”, “hakmarrje e thellë e shtetit”. Janë këto fraza të dëgjuara kohët e fundit. Në të dy anët e Atlantikut, nëpunësit civilë të karrierës po e gjejnë veten në shënjestrën e populistëve konservatorë, të cilët po vënë në pikëpyetje neutralitetin e tyre politik, si dhe …

Lexo më shumë