Tag Archives: PolitiFakte

Peticion për të mos paguar deputetët derisa të themelohen institucionet e reja

peticioni qe deputetet te mos paguhen

Një peticion që është iniciuar nga organizata jo-qeveritare “PolitiFakte” e do t’i dorëzohet Ministrisë së Financave, kërkon që deputetët e Kuvendit të Kosovës mos të paguhen derisa nuk po arrijnë të kryejnë punën e tyre. Përmes këtij peticioni kërkohet nga administrata e Kuvendit dhe Ministria e Financave që të mos …

Lexo më shumë