Tag Archives: polisat kufitare

Ministria e Diasporës kërkon informata mbi blerjen e polisave kufitare online

euro

Ministria e Diasorës dhe Investimeve Strategjike ka ftuar në takim drejtorin e Byrosë Kosovare të Sigurimeve Blerim Pushkolli për t’u informuar mbi ecurinë e procesit teknik të blerjes online të policave kufitare. Zv. Ministri Arian Daci ka përsëritë qëndrimin e zv. Kryeministrit njëherësh ministrit Dardan Gashi mbi cështjen e sigurimeve …

Lexo më shumë