Tag Archives: polinia

Hiqet taksa për rininë

polonia

Në mënyrë që ata të ndihen në kushte të barabarta me bashkëmoshatarët në vendet e tjera Të jesh i ri dhe polak nuk ka qenë kurrë kaq fitimprurëse. Një ligj i ri që hyn në fuqi në Poloni këtë javë do të heqë taksën mbi të ardhurat për afro 2 …

Lexo më shumë