Tag Archives: planeti X

A ekziston me të vërtetë Nibiru

Nibiru nuk është yll, por mund të jetë një planet, apo sistem solar, me një diell dhe shumë planetë e satelitë. Kataklizmi i Nibiru-s nënkupton ndeshjen e Tokës me një objekt të madh planetar, për të cilin disa mendojnë se do të ndodhë në pjesën e parë të shekullit tonë. …

Lexo më shumë