fbpx

Tag Archives: piramidat

Pse u ndërtuan mijëra piramida

piramidat, egjipt

Një studiues që ka kaluar vite duke studiuar ndërtimin e piramidave – ka bërë disa zbulime revolucionare për këto struktura enigmatike, të cilat kanë shqetësuar ekspertët me shekuj. Pse kulturat e panumërta të lashta ndërtuan piramidat? Pse shumica prej tyre janë të ngjashëm në formë dhe në dizajn? Ndërsa shumica …

Lexo më shumë
error: Content is protected !!