fbpx

Tag Archives: përmbytjet

Shqipëri, Kompanitë e sigurimit e bëjnë të detyrueshëm sigurimin vjetor nga përmbytjet

permbytjet_shqiperi_infoglobi

Kompanitë e sigurimit janë dakort për një nismë ligjore, e cila do ta bënte të detyrueshëm sigurimin vjetor të të gjitha banesave ndaj katastrofave natyrore. “Po kërkohet të bëhet në Shqipëri, kur në të gjithë botën është bërë shumë herët, pra s’po bëjmë diçka të veçantë, është diçka që ekziston …

Lexo më shumë

54 viktima në Vietnam

Vietnam

Numri i viktimave nga përmbytjet në Vietnam po rritet ende. Numri i të vdekurve ka shkuar të paktën 54, ndërsa janë regjistruar deri tani 39 të humbur. Përmbytjet kanë shkatërruar mijëra shtëpi dhe rrugë. Provinca më e prekur është ajo e Hoa Binh, ku numërohen 17 të vdekur dhe 15 …

Lexo më shumë