fbpx

Tag Archives: permbytet venediku

Përmbytje në Venedik

venediku, permbytjet

Venediku është goditur nga përmbytjet më të mëdha këto 4 vitet e fundit. Autoritetet njoftuan se erërat e forta dhe shirat e rrëmbyeshëm, shkaktuan rritjen e nivelit të detit duke e çuar deri në 127 cm mbi metra mbi normalen. Pothuaj të gjitha rrugët e këtij qytetit po notojnë nën …

Lexo më shumë