fbpx

Tag Archives: pensione

Arrihet marrëveshja për pensionet

pensione, pensionet, pensionistët

Pensionistët e Kosovës që kanë punuar në Maqedoni, do t’u njihet stazhi. Kjo u bë e mundur në bazë të Marrëveshjes së arritur sot në Shkup, në takimin që patën , drejtori i Fondit pensional të Maqedonisë , Bekim Neziri dhe Sami Salihu, drejtor i departamentit të pensioneve të Kosovës. …

Lexo më shumë