Tag Archives: peja

U gjet i vdekur në banjo

burgu, shkk,kosova, shba, peje, kline, michigan

I burgosuri do të ekstradohej në SHBA për vrasjen dhe zhdukjen e trupit të gruas së tij në vitin 2001 Një i paraburgosur që pritej të ekstradohej në SHBA dyshohet se vari veten mëngjesin e sotëm në Qendrën e Paraburgimit në Pejë. Ai akuzohej për vrasjen dhe zhdukjen e trupit …

Lexo më shumë

Frika dhe Shpresa e Anibar-it

anibar, festivali, animacionet

Festivali Anibar Animation sivjet mban edicionin jubilar me temën  “Frika dhe Shpresa” Sipas organizatorvëve të festivalit në këtë vit jubilar, do të kenë një përfshirje të aktiviteteve të ndryshme që do të shfaqen në 5 kinema të Pejës. Rreth 300 filma të animuar, me një llojllojshmëri te pasur artistike me …

Lexo më shumë