fbpx

Tag Archives: patate

Trajto pigmentin me patate

patatet

Hiperpigmentimi i lëkurës mund të shkaktojë ngjyra të pabarabarta dhe njolla të errëta në lëkurë. Prodhimi i tepruar i melaninës është përgjegjës për këtë gjendje. Hiperpigmentimi mund të ndodhë pothuajse në çdo pjesë të trupit, duke përfshirë fytyrën, qafën, duart, krahët dhe këmbët. Shkaku kryesor i pigmentimit i atribuohet në …

Lexo më shumë