fbpx

Tag Archives: ‘Parajsa fiskale’

‘Parajsa fiskale’ e George Soros trondit botën: Dalin emrat e politikanëve të përfshirë

paradise papers

Një rrjedhje e papritur dokumenteve financiare ka zbuluar se si të fuqishmit dhe të pasurit, duke përfshirë edhe Mbretëreshë e Anglisë, investojnë fshehurazi sasi të mëdha parash në det të hapur. Sekretari i tregtisë së Donald Trump është përfolur të jetë gjithashtu pjesë e skandalit. Zbulimet më të fundit, të …

Lexo më shumë