fbpx

Tag Archives: paraburgimi

Po negociohet dorëzimi i Lushtakut

Sami Lushtaku

(E plotësuar) Bëhet e ditur se Sami Lushtaku gjendet në QKUK, përderisa po negociohet dorëzimi i tij. Edhe familjarët e Sami Lushtakut, kane thënë se ai nuk është arratisur, porse ndodhet në QKUK. Këtë e kanë konfirmuar edhe avokatja e Sami Lushtakut, Luljeta Gjinovci dhe i biri i tij, Mërgim …

Lexo më shumë