fbpx

Tag Archives: paqëndrueshmëria politike

Serwer: Ballkani në rrezik nga dhuna dhe paqëndrueshmëria politike

Ballkani_infoglobi

Rreziku i një ripërtëritjeje të dhunës dhe paqëndrueshmërisë politike po rritet në Ballkan, sipas analistit Daniel Serwer, një njohës i mirë i problematikave të rajonit. Dekadat e progresit në pajtimin e paskonfliktit dhe rimëkëmbjen ekonomike në vazhdën e ndërhyrjeve të udhëhequra nga Shtetet e Bashkuara të viteve 1990, janë venitur, …

Lexo më shumë
error: Content is protected !!