fbpx

Tag Archives: pakicat

Apostolova: Gjyqësorit i mungojnë përkthyesit, pakicat nuk po integrohen

natalya apostolova

Përkundër arritjeve, sistemi gjyqësor i Kosovës vazhdon të përballet me shumë probleme, si ai i mungesës së përkthyesve dhe mungesa e integrimit të pakicave në gjyqësor. Kështu tha shefja e Zyrës së BE-s në Kosovë, Natalyia Apostolova në tryezën e rrumbullakët “Mundësi të barabarta për komunitetet jo-shumicë në gjyqësor”, të …

Lexo më shumë
error: Content is protected !!