fbpx

Tag Archives: paga minimale

PSD kërkon interpelancë, shkak paga minimale (Dokument)

visar_ymeri_infoglobi

Visar Ymeri, nënkryetari i PSD-së, ka njoftuar se sot, në emër të Grupit Parlamentar të Partisë Socialdemokrate, ka dorëzuar kërkesën për Interpelancë ndaj Kryeministrit të Kosovës, Ramush Haradinaj. “Objekti i Interpelancës është paga minimale në Republikën e Kosovës. Paga minimale është pragu nën të cilën nuk mund të paguhet askush. …

Lexo më shumë

Kroacia rriti pagat minimale

euro

Kroacia rriti pagën e saj minimale me 5% dhe numrin e licencave për punëtorët e huaj në 2018, në një përpjekje për të rritur konkurrencën e një prej ekonomive më të dobëta në Bashkimit Europian. Qeveria gjithashtu uli kontributet që punëdhënësit duhet të paguajnë për pagat minimale neto me 50% …

Lexo më shumë