fbpx

Tag Archives: Ortosomnia

Çka është Ortosomnia

Ortosomnia paraqet probleme me gjumin, të cilën e shkakton teknologjia, përkatësisht aplikacionet që matin kualitetin e jetës dhe përcjellin gjumin. Ky lloj aplikacioni regjistron kur flini, sasinë e gjumit dhe kualitetin e gjumit tuaj. Megjithatë, ka gjithnjë e më shumë persona që bazohen kryesisht në këtë aplikacion dhe diagnostifikojnë vetë …

Lexo më shumë