fbpx

Tag Archives: obsh

Ndotja e ujit po kërcënon njerëzimin

uji, bb, obsh, be

Planet botërore për t’i dhënë fund shkatërrimit të mjedisit, varfërisë dhe vuajtjes deri në vitin 2030 Raporti i Bankës Botërore paralajmëroi për efektet e ndotjes së ujit në shëndet, ekonomi, arsim dhe bujqësi në vendet e pasura dhe të varfra, pa dallim, përcjell albinfo.ch. Ndotja e ujit po kërcënon gati …

Lexo më shumë