fbpx

Tag Archives: numri 7

Ja pse numri 7 konsiderohet me fat

numri 7

Shumë herë përmendet numri shtatë nëpër histori – në besime fetare, kultura dhe qytetërime të lashta. Numri shtatë më shpesh është i lidhur me fatin e mirë. Besohet se rëndësia e shtatës nisi në kohët e lashta. Gjatë asaj kohe, përpara shpikjes së teleskopit, vetëm shtatë planete ishin të dukshëm …

Lexo më shumë