Tag Archives: Nobel

Rrugëtimi i çuditshëm i Nobelit në letërsi

Pavarësisht parashikimeve, pavarësisht kritikave dhe gjithçka je tjetër  çmimi Nobel në letërsi ia del të na çudisë çdo herë. Duket sikur pritshmëritë tona thyhen çdo herë gjatë ndarjes së çmimeve, veçanërisht në letërsi, shkruan arbresh.info. Për vite të tëra informohen shkrimtarët favorit si Roth, Murakami, Ali Ahmad Said Esber (ADONIS) ose …

Lexo më shumë