Ballina / Tag Archives: nepotizëm

Tag Archives: nepotizëm

Lufta e nepotizmit e pabeueshme

nepotizëm

Punësimi pa meritë dhe pa kualifikim arsimor, po ndikon në përfomancën e ndërmarrjeve dhe institucioneve në përgjithësi Fenomeni i nepotizmit vazhdimisht është kritikuar nga shoqëria civile dhe diplomatë ndërkombëtarë në Prishtinë se kanë ngufatur institucionet dhe ndërmarrjet publike më militantë partiakë dhe të afërm të familjes pa kritere punësimi. Përfaqësues …

Lexo më shumë