fbpx

Tag Archives: Nenad Rikalo

Pse u shkarkua ministri Nenad Rikalo

nenad rikalo

Njëri nga ministrat përmes të cilit Partia Socialdemokrate (PSD) zgjodhi ta kushtëzojë qeverinë Haradinaj në mënyrë që të miratohej buxheti për vitin 2019, ishte Nenad Rikalo – i shkarkuar dje nga pozita e ministrit të Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural. Ish-ministri që vjen nga radhët e Listës Serbe që nga …

Lexo më shumë
error: Content is protected !!