fbpx

Tag Archives: ndërmjetësimi

Shqipëri: Kriza politike, dështon dhe ndërmjetësimi europian

Ndërhyrja e dy eurodeputetëve David McAllister, kryetar i Komisionit për Politikën e Jashtme të Parlamentit Europian dhe Knut Fleckenstein, relator për Shqipërinë, nuk arriti të çojë në një zgjidhje të krizës politike në vend. Dy eurodeputetët të cilët u përpoqën të ndërmjetësonin afrimin e pozicioneve mes palëve, paraqitën disa propozime …

Lexo më shumë