fbpx

Tag Archives: ndërfetare

Kina ndalon emrat myslimanë për foshnja

Autoritetet kineze në rajonin veriperëndimor Ksinjiang kanë ndaluar dhjetëra emra fëmijësh me kuptim fetar, të cilët tradicionalisht janë përdorur nga myslimanët. Duke folur për Radion Azia e Lirë, një zyrtar në Ksinjiang konfirmoi raportet e mediave perëndimore, duke thënë se emrat si: Islam, Kuran, Meka, Xhihad, Imam, Sadam, Haxh dhe …

Lexo më shumë