Ballina / Tag Archives: NATO (page 4)

Tag Archives: NATO

Liderët e Kosovës presin ambasadoret amerikane dhe britanike të NATO-së

Liderët e Kosovës presin ambasadoret amerikane dhe britanike të NATO-së. Aktualisht nuk ka informacione se çka u diskutua prapa dyerve të mbyllura, por nga komunikata e autoriteteve shtetërore të Kosovës kuptohet se çka i thanë ata musafirëve. Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, i shoqëruar nga Kryeministri i Republikës …

Lexo më shumë