Ballina / Tag Archives: Nataliya Apostolova

Tag Archives: Nataliya Apostolova

Ekskluzive: Flet ambasadorja e BE-së në Kosovë Nataliya Apostolova

nataliya apostolova , evliana berani

Në intervistën ekskluzive për magazinën informative “55 minuta” , Ambasadorja e Bashkimit Evropian në Kosovë, Nataliya Apostolova ka prekur çështje të shumta me interes për publikun. Intervistoi: Evliana BERANI  Ajo ka folur për të arriturat por edhe për dobësitë dhe mangësitë e institucioneve të Kosovës në rrugën e tyre drejt …

Lexo më shumë

Hoxha dorëzon kontributin e parë të Raportit të Vendit për KE-në

Hoxha_infoglobi

Në takim me Shefen e Zyrës se BE-së/PPBE, Znj. Nataliya Apostolova, Ministrja e Integrimit Evropian, ia dorëzoi edhe formalisht kontributin e parë të institucioneve të Kosovës për Raportin për Vendin. Ministrja Hoxha theksoi rëndësinë e Raportit për vendin si instrument kryesor përmes të cilit Bashkimi Evropian do të matë progresin …

Lexo më shumë