fbpx

Tag Archives: naim rashiti

Rashiti: Perëndimi flet për një finale të madhe në mes të Serbisë dhe Kosovës

naim rashiti

Naim Rashiti, drejtor i Grupit Ballkanik të Politikave, me seli në Prishtinë tha se  “të arriturat e shtetësisë dhjetëvjeçare të Kosovës janë të mëdha në aspektin e konsolidimit të shtetit, qoftë ndërkombëtar, qoftë të brendshëm”. Megjithatë, në intervistën për Radion Evropa e Lirë, ai konsideron se në dhjetëvjetorin e pavarësisë …

Lexo më shumë

Rashiti: E përbashkëta e krizave – edhe shteti i dobët

naim rashiti

Intervistoi: Evliana BERANI Në intervistën për Info Globin, analisti kosovar, Naim Rashiti, flet për protestat, shkarkimin e Jabllanoviqit, migrimin, luftën kundër ekstremizmave, marrëdhënjet fqinjësore të Kosovës, liberalizimin e regjimit të vizave, integrimet europiane, fyerjet si pjesë e diskursit të përditshëm publik dhe për gjërat tjera relevante e aktuale në Kosovë. Naim Rashiti …

Lexo më shumë