Ballina / Tag Archives: ministria e Forcës së Sigurisë së Kosovës

Tag Archives: ministria e Forcës së Sigurisë së Kosovës

Haradinaj viziton ministrinë për Forcën e Sigurisë së Kosovës

rrustemi e haradinaj

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, u prit me ceremoni ushtarake nga ministri i Forcës së Sigurisë së Kosovës, zotëri Rrustem Berisha. Pas intonimit të himnit të Kosovës, kryeministri Haradinaj dhe ministri Berisha parakaluan para Njësisë Ceremoniale të FSK-së. Fillimisht, ministri Berisha dhe kryeministri Haradinaj zhvilluan një takim kokë …

Lexo më shumë