fbpx

Tag Archives: milioneret

Sa janë të mençur milioneret

Pyetje padyshim e vështirë, për një përgjigje të thjeshtë. Shkencëtarët janë në përpjekje t’i japin përgjigje pyetjes, e cila u intereson njerëzve qëkur mbahet mend. Kabineti i Donald Trumpit ka vlerë 14 miliardë dollarë dhe kjo vlerë mund të rritet, meqë ende nuk janë publikuar të gjithë emrat. Trumpi ka thënë …

Lexo më shumë