Tag Archives: Microsoft

Microsoft: Nuk do përgjojmë më e-mailat

Microsoft

Korporata botërore Microsoft paralajmëron se do t’i japë fund përgjimit të e-mailave privat të personave që dyshohej se po bëjnë transakcione të kundërligjshme të shitjes së patundshmërive. Ky paralajmërim bëri që shumë shfrytëzues të shërbimeve të aplikacioneve të Microsoft-it, t’i kthehen dhe ta rishikojnë kontratën e tyre të nënshkruar me …

Lexo më shumë
error: Content is protected !!