fbpx

Tag Archives: “Mentaliteti antikapitalist”

Ludwig von Mises flet shqip!

Ludwig von Mises

“Politikat Ekonomike” dhe “Mentaliteti antikapitalist” janë dy librat e një prej personazheve më të rëndësishëm të mendimit liberal Ludwig von Mises ardhur në gjuhën shqipe. Profesor në universitetin e Vjenës, Gjenevës dhe më vonë atë të New York-ut, Mises është dhe një nga përfaqësuesit më të spikatur të “Shkollës austriake …

Lexo më shumë