fbpx

Tag Archives: memoria

Këshilla për ata që mbajnë mend pak

memoria, kujtesa, mend

Çdo njeri mund të përmirësojë kujtesën e të mbajë mend më gjatë, përveç rasteve kur kanë probleme të moshës. Kujtimet janë blloqet ndërtuese të biografive tona. Ata na trgojnë se cfarë kemi bërë gjatë jetës tonë dhe luajnë rol jetësor për të gjithë. Shumë njerëz shqetësohen për mbingarkesën e informacionit …

Lexo më shumë

Truqet që duhet mbajtur në mend (FOTO)

Disa truqe të përditshme janë shumë të thjeshtë dhe të përdorshëm saqë gjeneratë pas gjenerate i përdor ato. Megjithëse, përgjatë viteve këto truqe mund të ndodh që harrohen, dhe rikthehen në atë që quhet “këshillat e gjyshes”. Prandaj, më poshtë ju sjellim disa truqe të rëndësishme të jetës së përditshme, …

Lexo më shumë