Ballina / Tag Archives: media

Tag Archives: media

Kuvendi sqaron rastin e incidentit me gazetarin Osmani

kuvendi i kosoves, Deputetët

Sekretari i Përgjithshëm i Kuvendit Ismet Krasniqi ka pranuar me shqetësim raportimet lidhur me incidentin e djeshëm midis personelit të policisë brenda hapësirave të Kuvendit dhe gazetarit Taulant Osmani. “Njëkohësisht, shpreh keqardhjen për incidentin, i cili siç vërtetohet edhe nga pretendimet e palëve, ishte krejt spontan dhe i pamotivuar, por …

Lexo më shumë