fbpx

Tag Archives: mbështetje financiare

Kosova s’ka mbështetje të mjaftueshme nga institucionet financiare ndërkombëtare

Kosova pa mbështetje finan

Kosova nuk ka arritur të përfitojë mjaftueshëm mbështetjen financiare nga mekanizmat financiarë ndërkombëtarë, vlerësojnë ekspertë të ekonomisë dhe përfaqësues të bizneseve. Sipas tyre, përfitimet e Kosovës kanë munguar, pavarësisht anëtarësimit të saj në disa prej institucioneve të rëndësishme financiare që nga vitit 2009 e këndej. Me një popullsi prej afër …

Lexo më shumë