fbpx

Tag Archives: MASHT

MASHT: Mbesin vetëm dy universitete publike

masht

“Këto universitete mund të jenë dy universitete në tërë Kosovën, të tjerat si kampuse apo degë të universiteteve por gjithmonë duke i rishikuar programet aktuale që ekzistojnë, nuk do të ketë asnjë ndërprerje të programit të studentëve aktualë”, ka paralajmëruar Ministri i Arsimit, Shyqiri Bytyqi. Ministri i Arsimit, Shkencës dhe …

Lexo më shumë