fbpx

Tag Archives: masa ideale

Masa ideale, ja si llogaritet ajo

masa ideale

Pjesëtarët e gjinisë mashkullore preferojnë figurë të rrumbullakuar sikur forma e orës së rërës. Trupi i femrës varet nga ideali i ndryshueshëm i bukurisë. Mirëpo, pas hulumtimeve të shumta dhe analizave të hollësishme, është zbuluar se saktësisht çfarë figure femërore duan meshkujt. Nëse keni menduar që nuk ekziston formula, e …

Lexo më shumë