Tag Archives: martesat

Prizreni prinë me martesa

martesat, prizreni

Mosha mesatare e të martuarve në Kosovë dhe  në kurorëzimet sipas grup-moshave, dominojnë femrat   Sipas kësaj komunikate, mosha mesatare e të martuarve ishte 30 vjeç. Prej tyre mosha mesatare e meshkujve ishte 31 vjeç, ndërsa mosha mesatare e femrave ishte 28 vjeçe. Të dhënat në këtë publikim si bazë kanë të …

Lexo më shumë