fbpx

Tag Archives: marrëveshje

MFSK-ja bashkëpunon me Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës

MFSK

Sekretari i përgjithshëm i Ministrisë për Forcën e Sigurisë së Kosovës(MFSK), Shkelzen Sylaj në emër të ministrisë dhe Adem Gashi, drejtor i Departamentit të Operimeve dhe Mirëmbajtjes, në emër të Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinës ANP) ,,Adem Jashari”, nënshkruan sot marrëveshje bashkëpunimi ndërmjet këtyre dy institucioneve. Marrëveshja e bashkëpunimit në mes …

Lexo më shumë

Engjell Agaci, marrëveshje me universitetet

Engjell Agaci

Sekretari i Përgjithshëm i Kryeministrisë, Engjell Agaci, nënshkroi marrëveshje me Fakultetin e Drejtësisë dhe të Ekonomisë, të Universitetit të Tiranës. Sipas Këshillit të Ministrave, procesi i shkrimit të ligjeve është një nga mjetet më të rëndësishme për realizimin e një qeverisjeje të mirë dhe të bazuar në parimet e shtetit …

Lexo më shumë