fbpx

Tag Archives: Marrëveshja 2 Gjermanitë

Marrëveshja e vitit 1972 mes dy Gjermanive mund të shërbejë si model për Serbinë dhe Kosovën

Marrëveshja themelore e vitit 1972 mes Gjermanisë Perëndimore dhe Gjermanisë Lindore mund të shërbejë si model për Serbinë dhe Kosovën, mendon politologu dhe eksperti për Ballkanin, Werner Weidenfeld. Presidenti serb Aleksandar Vuçiç ka hapur kohët e fundit “një dialog brenda Serbisë” për Kosovën. Shumë besojnë se ai po përpiqet në …

Lexo më shumë