fbpx

Tag Archives: marquez

30 thënie nga Marquez

marquez

Gabriel García Márquez konsiderohet si shkrimtari që popullarizoi realizmin magjik, një zhanër që ndërthur përshkrime të jetës së përditshme me elementë fantastikë. Ai kujtohet më së shumti për veprat “100 Vjet Vetmi” dhe “Dashuri në Kohën e Kolerës”. Gabriel Garcia Marquez konsiderohet si shkrimtari më popullor në gjuhën spanjolle që …

Lexo më shumë