fbpx

Tag Archives: marksizmi

Ateizmin nuk e shpiku marksizmi

ateizmi

Ateizmin nuk e shpiku marksizmi. Ai ka lindur para marksizmit dhe zhvillohet sot e kësaj dite edhe jashtë tij. Shkruan: HULUSI HAKO Mendimet ateiste kanë historinë e vet, janë deduksione të mendimit filozofik botëror dhe të zbulimeve shkencore, nga i trashëgoi doktrina komuniste, i vlerësoi dhe i integroi në përmbajtjen …

Lexo më shumë