fbpx

Tag Archives: marketingu

Miks Marketingu – 4 P apo 4 C?

marketingu

McCarthy i klasifikon instrumentet e marketingut në katër grupe të mëdha dhe i quan 4P të marketingut, e këto janë: 1. Produkti (Product), 2. Çmimi (Price), 3. Promovimi (Promotion) dhe 4. Vendi (Place). Shkruan: Bekim KASTRATI/InfoGlobi McCarthy i klasifikon instrumentet e marketingut në katër grupe të mëdha dhe i quan …

Lexo më shumë
error: Content is protected !!