fbpx

Tag Archives: mantra

Aty ku ka vullnet, lulëzon arti

mantra, france

Mantra është një artist i talentuar me bazë në Francë, i cili ka kthyer mure të mërzitshme të ndërtesave rezidenciale dhe komerciale në pjesë të artit gjigant. Duke pikturuar fluturat hiperrealiste 3D në fasadat e ndryshme, Mantra ka krijuar vepra arti të vrullshme të kutive të mëdha të mostrave që …

Lexo më shumë
error: Content is protected !!