fbpx

Tag Archives: manipulon

Kush po na manipulon ?

Kush po na manipulon

Shumica e njerëzve manipulojnë dikë deri në njëfarë mase. Por kjo gjë ndryshon tërësisht kur dikush na manipulon neve. Më poshtë ju sjellim disa shenja që tregojnë se si mund të kuptoni kur dikush e bën këtë veprim ndaj jush. Flasin dhe veprojnë shumë shpejtë Njerëzit manipulues janë njerëz që …

Lexo më shumë