fbpx

Tag Archives: mallkimet

Konspiracione: Mallkimet që janë përmbushur

Konspiracione, Mallkimet që janë përmbushur

Konspiracione . Tregimet për mallkime edhe ashtu janë shumë të frikshme, mirëpo kur flitet për mallkimet që janë përmbushur, atëherë frika kalon në një nivel tjetër. Më poshtë keni disa konspiracione për mallkimet. Mallkimi i Johnny Garrett-it Ky tregim fillon me dhunimin dhe vrasjen e një murgeshe 83-vjeçare në Teksas …

Lexo më shumë