fbpx

Tag Archives: mafia italiane

10 urdhrat e shenjtë të mafias italiane

Mafia është një term shumë i përhapur në botë për të përkufizuar organizata kriminale. Mafia ka një traditë dhe histori të gjatë. Sipas legjendës urbane fjala ”MAFIA” për herë të parë është përdorur gjatë revoltit siçilian kundër sunduesve francez më 30 mars 1282. Për t’i rezistuar këtij pushtimi, në Siçili …

Lexo më shumë