fbpx

Tag Archives: Lumir Abdixhiku

LDK kundër rishikimit buxhetor

lumir abdixhiku_infoglobi

Lumir Abdixhiku i LDK’së, i cili edhe e udhëheq Komisionin për Buxhet dhe Financa, tregoi se Lidhja Demokratike ka votuar kundër rishikimit buxhetor për shkak të shpërndarjes së parave të sigurimeve shëndetësore për pagat e veteranëve. Abdixhiku ka dhënë arsyet e votimit kundër sepse buxheti, sic thotë ai, heq fondet …

Lexo më shumë

Këto janë 10 orientimet programore ekonomike të LDK-së për nivelin lokal

lumir abdixhiku_infoglobi

Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK) ka shpalosur të shtunën orientimet e saj programore të fushës së ekonomisë për Zhvillimin Ekonomik Lokal. Në platformën që u shpalua nga deputeti i LDK-së , Lumir Abdixhiku janë reshtuar dhjetë pika programore. 1. Zhvillimi dhe funksionalizimi i zonave ekonomike 2. Rishikimi i taksave komunale …

Lexo më shumë