fbpx

Tag Archives: Lumezi

Rasti Lumezi: Përfundojnë hetimet, Lumezi e ka të përfunduar jurisprudencën

Aleksander Lumezi

Prokuroria Themelore në Prishtinë, Departamenti i Krimeve të Rënda, ka njoftuar se ka përfunduar procesin e grumbullimit të të gjitha informacioneve dhe fakteve të nevojshme që kanë të bëjnë me pretendimet e ish rektorit të Universitetit të Prishtinës, Enver Hasani, se dosja e provimit të jurisprudencës e Kryeprokurorit të Shtetit, …

Lexo më shumë

Lumezi i kundërpërgjigjet Hasanit

Aleksander Lumezi

Kryeprokurori i shtetit, Aleksander Lumezi, i’u kundërpërgjigj akuzave të ish-kryetarit të Gjykates Kushtetuese, Enver Hasani, i cili tha dje se Lumezi ka falsifikuar provimin e jurisprudences. Lumezi thotë se do ta padisë Hasanin, ndërsa kërkon që Prokuroria e Eulexit të fillojë hetimet mbi pohimet e tij. “Do ta autorizojë një …

Lexo më shumë
error: Content is protected !!