fbpx

Tag Archives: Lulet

Lulet që largojnë stresin!

lulet_infoglobi

Nëse punon në një zyrë me orë të zgjatura, ndoshta përballë një kompjuteri apo pajisjeve të tjera elektronike atëherë duhet të mendoni që ambientit tuaj t’i shtoni të paktën një lule. Studimet kanë vërtetuar se reduktojnë 30% të lodhjes, dhimbjen e kokës si dhe irritimin e syve. Lulet, përpos të …

Lexo më shumë

Lulet janë sërish in

lulet_infoglobi

Nëse të pëlqen të kesh një paraqitje prej ëndërrimtareje atëherë guxo të provosh veshjet me lule. Edhe këtë stinë kanë çelur lule të mëdha dhe me ngjyra. Në veshje, sigurisht. Lulet krijojnë një kontrast të fortë mbi një sfond të errët. Lulet të tregojnë gjithmonë vajzërore dhe kjo është një …

Lexo më shumë